βενιζέλος-το-κιναλ-έχει-το-momentum-λόγω-εκλο-947405
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 08.01.2022 | 19:20

Βενιζέλος: Το ΚΙΝΑΛ έχει το momentum λόγω εκλογής Ανδρουλάκη

Βενιζέλος: Το ΚΙΝΑΛ έχει το momentum λόγω εκλογής Ανδρουλάκη

Ως θετικό momentum για το ΚΙΝΑΛ και γενικότερα για τη Δημοκρατική Παράταξη αντιμετωπίζει την εκλογή Ανδρουλάκη στην ηγεσία του κόμματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην ΕΡΤ το Σάββατο τόνισε χαρακτηριστικά ότι “κάθε εκλογή ενός νέου πολιτικού ηγέτη είναι μία ευκαιρία, μία πρόκληση, προκαλεί ενδιαφέρον. Νομίζω ότι όλοι έχουν δείξει προσοχή στο τι συμβαίνει στο χώρο αυτό της Δημοκρατικής Παράταξης, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΝΑΛ, ανάλογα με τις οργανωτικές του εκδοχές.

Ως εκ τούτου, υπάρχει μία στιγμή, υπάρχει ένα momentum το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλω βέβαια να διευκρινίσω ότι ο δικός μου ρόλος δεν είναι να μιλώ στο όνομα του κόμματος ή οποιασδήποτε κομματικής σκοπιμότητας, αντιλαμβάνομαι τον ρόλο μου ως ένα ρόλο ευρύτερο. Δεν θα διστάσω, λοιπόν, να είμαι θετικός για οτιδήποτε συμβαίνει σε όλο το πολιτικό φάσμα και επικριτικός για οτιδήποτε συμβαίνει σε όλο το πολιτικό φάσμα”.

Ολοκληρώνοντας ο πρώην Υπουργός υπογράμμισε: “Δεν απεμπολώ την ιδιότητά μου φυσικά του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και εύχομαι και θέλω το καλύτερο για το χώρο αυτό, να διεκδικήσει και να πετύχει αυτό που του αναλογεί προκειμένου να διασφαλισθούν και οι δημοκρατικές ισορροπίες και οι ισορροπίες της πολιτικής συμμετοχής και τη πολιτικής αντιπροσώπευσης.

Χαίρομαι γιατί βλέπω και σημαντικά δείγματα θετικά, την καμπάνια για τον εμβολιασμό, την καμπάνια που απευθύνεται κυρίως στους νέους ανθρώπους και τους προτρέπει να εμβολιασθούν. Αυτό είναι μία συμβολή του ΚΙΝΑΛ και της νέας του ηγεσίας σε μία προσπάθεια που θα έπρεπε να είναι πραγματικά καθολική, πανεθνική και υπεύθυνη”.