Βελόπουλος: Ζητά μποϊκοτάζ σε όλα τα τουρκικά προϊόντα

Μποϊκοτάζ σε όλα τα τουρκικά προϊόντα ζήτησε ο Κυριάκος Βελόπουλος και όπως ανέφερε στη Βουλή, αυτό θα έπραττε αν ήταν κυβέρνηση για όσα σχεδιάζονται σήμερα στην Αγιά Σοφία.

«Ο Ερντογάν σήμερα αποφάσισε να μολύνει την Αγιά Σοφιά με το δικό του Κοράνι, η Τουρκιά εδώ και χρόνια έχει ποινικό μητρώο γενοκτονιών…», είπε από το βήμα της Βουλής και σημείωσε πως «εμείς ως κυβέρνηση θα ειχαμε μποϊκοτάρει τα τουρκικά προϊόντα, δεν θα έμπαινε τίποτα μέσα… εκεί την πονάει».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επέκρινε ακόμη, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ο οποίος -όπως είπε-  στις ανακοινώσεις του χαρακτήρισε «παγκόσμιο μνημείο» την Αγιά Σοφιά, λέγοντας πως μπορεί να είναι ένα παγκόσμιο μνημείο, αλλά για εμάς είναι ένα ολόκληρο «σύμβολο» .

Όπως είπε μάλιστα, «κάποιος θα πρέπει να σταματήσει την Τουρκία και αυτό δεν είναι η Δύση, δεν είναι η Ρωσία αλλά η Ελλάδα».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!