Βελόπουλος: Πουλάει (εκτός από επιστολές του Ιησού) αλοιφή για τον… κορωνοϊό!

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 7 Μαρτίου 2020 - 14:00
  • Comments Off

Ο Κυριάκος Βελόπουλος , πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», κοινοβουλευτικού κόμματος στα προϊόντα που πουλάει είναι και μια αλοιφή που την ονομάζει «Βυζαντινόν» και υποτίθεται με τη χρήση της δεν πρέπει να φοβόμαστε τον κορωνοϊό!

Δείτε τι υποστηρίζει και ακούστε τον στο ανεκδιήγητο βίντεο:

«Ο κορωναϊός είναι ένα θέμα, οι ιώσεις H1N1 κτλ είναι ένα θέμα .Με την “Βυζαντινόν”, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Δεν θα έχετε μικρόβιο.Είναι αντισηπτικό, φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα (…) Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Θα κάνετε 17 χειραψίες. Δεν κολλάτε τίποτα. Γιατί; Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών που είναι ό,τι καλύτερο Ούτε να φοβάσαι τον κορωνοϊό, ο οποίος απλώνεται, δυστυχώς, το επαναλαμβάνω. Περιέχει ένα βότανο από τα λίγα βότανα που υπάρχουν στον κόσμο. Είναι από τα βότανα που είναι δυσεύρετα. Υπάρχει μόνο στην Αυστραλία (…) Ούτε κορωνοϊό, ούτε να φοβάστε μην κολλήσετε ιώσεις, ούτε τα μικρόβια, ούτε τα βακτήρια. Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν απ’ αυτό εδώ»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βελόπουλος πούλαγε από την εκπομπή του μέχρι και… επιστολές του Ιησού (δείτε το δεύτερο βίντεο).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, VIDEO, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!