ΡΟΗ
προηγ επομ

Βελόπουλος: Δεν θα παραστεί στη δεξίωση της Προεδρίας -Το σχόλιο της Σακελλαροπούλου

Δεν θα παραστεί στην εκδήλωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο το Σάββατο (24/07) ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζήτησε να ενημερωθεί για το ποιοι άλλοι, εκτός από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, θα είναι προσκεκλημένοι στην δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, καθώς πληροφορίες θέλουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχει προσκαλέσει και άλλες ομάδες ανθρώπων, που όπως λέει χαρακτηριστικά «δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα των Ελλήνων».

Οι διαρροές, σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο, θέλουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχει προσκαλέσει ανθρώπους από την κοινότητα μεταναστών και την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου απάντησε έμμεσα στον κ. Βελόπουλο, λέγοντας πως η επέτειος δεν είναι μόνο για να βλέπουμε προς το παρελθόν και όσα κατακτήσαμε, αλλά και για να προσβλέπουμε και στο μέλλον.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]