βασίλης-οικονόμου-σφοδρή-επίθεση-κατ-1015542
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 05.05.2022 | 21:23

Βασίλης Οικονόμου: Σφοδρή επίθεση κατά της Δώρας Αυγέρη στη Βουλή

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Βασίλη Οικονόμου και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Δώρας Αυγέρη καταγράφηκε στην Βουλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε την κ. Αυγέρη ότι πετάχτηκε την ώρα που μιλούσε εκείνος ως πρόεδρος της Επιτροπής. Μάλιστα φέρεται να αντέδρασε έντονα στο σχόλιο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ πως «θα σκίσει τη γάτα σήμερα ο πρόεδρος».

«Μην πετάγεστε την ώρα που μιλάει ο Πρόεδρος γιατί δεν έρχεστε και συχνά στην Επιτροπή. Τώρα πρώτη φορά…», είπε αρχικά ο κ. Οικονόμου και αναρωτήθηκε αν θέλει να το κάνει η κ. Αυγέρη αυτό για τις εντυπώσεις. «Είστε προσβλητικός», απάντησε το μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με τον κ. Οικονόμου να την κατηγορεί με την σειρά του ότι είναι προσβλητική.

«Για σας παρακαλώ λίγο, έρχεστε μια στις τόσες. Αυτά αλλού όχι σε μένα, εκεί που σας παίρνει κυρία, όχι σε μένα», τόνισε ο κ. Οικονόμου, τη στιγμή που η κ. Αυγέρη διερωτώταν από πού και ως που δεν μπορεί να μιλήσει. «Είσαι για πολύ μεγάλο… να σε ακούσουμε και να γελάμε. Άσε τι είμαι εγώ δεν δικαιούσαι να ομιλήσεις γιατί είσαι ανύπαρκτη στην Επιτροπή», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής. «Θέτω θέμα μομφής στο πρόσωπό σας», τόνισε με την σειρά της η κ. Αυγέρη ανοίγοντας το μικρόφωνό της με τον «γαλάζιο» βουλευτή να την καλεί να κάνει ό,τι θέλει. «Θέσε ό.τι θέλεις. Πάμε στην διαδικασία» ήταν τα λόγια του.

Η Δώρα Αυγέρη με ανάρτηση της, στο Facebook έκανε λόγο για τραμπούκικη επίθεση.