Βασίλης Οικονόμου: Η «δεύτερη φορά αριστερά» ολοκληρώνει το καταστροφικό έργο στο ασφαλιστικό σύστημα

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρίου Κατρούγκαλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ενώ μερικές μέρες νωρίτερα ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κύριος Κατρούγκαλος δήλωνε ότι η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, έχει στόχο να μην οδηγηθούμε στη «σύνταξη – φιλοδώρημα», έκπληκτοι διαβάζουμε τις νέες διαρροές από το Υπουργείο του, για συντάξεις φιλοδωρήματα, για τις μητέρες ανηλίκων και μια σειρά συνταξιούχων με ηλικία κάτω των 67 ετών. Αναμένουμε το πόρισμα της Επιτροπής των Σοφών, που ο ίδιος έχει ορίσει, η οποία επεξεργάζεται σενάρια, που παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές διάλυσης του συνταξιοδοτικού συστήματος. Η «δεύτερη φορά αριστερά» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ολοκληρώνει το καταστροφικό έργο της «πρώτης φοράς αριστερά», στο ασφαλιστικό σύστημα και όλα αυτά, μόλις μέσα σε λίγες εβδομάδες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!