Βαρτζόπουλος: Μείγμα κομμουνιστών και «Νεάτερνταλ ΠΑΣΟΚ» ο ΣΥΡΙΖΑ

Στη διευκρίνιση ότι η παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης έγινε με βάση τις εκλογές του 2016, προχώρησε την Τετάρτη, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 o Δημήτηρης Βαρτζόπουλος, ο οποίος παράλληλα άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι έχει στο εσωτερικό του «όλο το «Νεάντερταλ ΠΑΣΟΚ»», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης εξήγησε κατ’ αρχάς ότι «αν ήταν οι εκλογές να γίνουν άμεσα, θα με συνέφερε προσωπικά να τις κάνω τις εκλογές ως γενικός γραμματέας».

Παραδέχτηκε πάντως ότι σε περίπτωση αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας «είναι πιθανό συνταγματικά να έχουμε όντως πρόωρες εκλογές. Που ελπίζω να μη γίνει πράξη, για το καλό του τόπου, όχι τίποτε άλλο…» πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν κάποιο κόμμα χρειάζεται ψυχίατρο, ο Δημ. Βαρτζόπουλος απάντησε: «Μετά βεβαιότητας τον ΣΥΡΙΖΑ! Διότι έχει έναν ουσιαστικότατο εσωτερικό γνωσιακό διχασμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από έναν πυρήνα που έρχεται από το 3-4% και εν πολλοίς είναι κομμουνιστικής προέλευσης, δηλαδή το ΚΚΕ Εσωτερικού, τη Β’ Πανελλαδική, μαοϊστές και τροτσκιστές κτλ. και προσετέθη όλο το «Νεάντερταλ ΠΑΣΟΚ» των συνδικαλιστών, οι οποίοι πήγαν εκεί για να πάρουν εξουσία. Αυτό το μίγμα είναι εξ ορισμού εκρηκτικό. Νομίζω ότι οι πιθανότητες ιάσεως είναι ελάχιστες έως μηδαμινές».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ, ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!