βαρουφάκης-η-πρώτη-ανάρτηση-μετά-την-ε-1149414
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 11.03.2023 | 09:27

Βαρουφάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επίθεση -Ποιοι του επιτέθηκαν

Με μια ανάρτηση στο twitter o Γενικός Γραμματέας του ΜΕΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης ευχαρίστησε το προσωπικό του Ευαγγελισμού όπου διεκομίσθη μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, παράλληλα, διευκρινίζει πως τα άτομα που του επιτέθηκαν δεν ήταν «αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος» αλλά «μπράβοι της νύχτας» που «επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΜΕΡΑ25 καλεί, ακόμα, να μην αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από την τραγωδία των Τεμπών, σημειώνοντας: «Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους.».

Και με δεύτερη ανάρτηση ανέφερε: «Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε».

Οι αναρτήσεις του Γιάνη Βαρουφάκη

Σημειώνεται ότι μετά από ολιγόωρη παραμονή στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Γραμματέας του Μέρα25 αποχώρησε αργά τη νύχτα.

Παρότι του προτάθηκε από το νοσοκομείο να παραμείνει για ένα βράδυ προληπτικά, αποχώρησε.