βαρεμένος-για-το-επεισόδιο-με-την-καρα-1132062
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 03.02.2023 | 11:45

Βαρεμένος για το επεισόδιο με την Καραμανλή: “Το πεπρωμένο μου χτύπησε την πόρτα”

«Ο χαρακτήρας μας είναι το πεπρωμένο μας και το πεπρωμένο μας, μας χτύπησε την πόρτα», είπε στο OPEN ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, αναφορικά το χθεσινό επεισόδιο με την Άννα Καραμανλή, και συνέχισε τονίζοντας πως «δήλωση μετανοίας δεν θα κάνω σε οποιαδήποτε κρεατομηχανή».

Σύμφωνα με το Γιώργο Βαρεμένο, το θέμα διευθετήθηκε και η βουλευτής της ΝΔ αποδέχθηκε ότι δεν δέχθηκε προσωπική επίθεση από τον ίδιο.

«Πολλές φορές ο συναισθηματισμός έχει επηρεάσει την πολιτική μου συμπεριφορά, δεν είναι καλός σύμβουλος για την πολιτική. Όμως ο χαρακτήρας μας είναι το πεπρωμένο μας και μας χτύπησε την πόρτα αυτή τη φορά», επεσήμανε.




«Οι συμπατριώτες μου που ανήκουν σε διάφορα κόμματα, ακόμα και σε αντίπαλα στρατόπεδα ξέρουν πολύ καλά πως έχω πολιτευτεί αυτά τα χρόνια», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας ότι ο ίδιος θεωρεί ότι πάνω απ’ όλα βρίσκεται το συμφέρον της χώρας.

Σημείωσε επίσης ότι δεν περίμενε την συγκεκριμένη ημέρα να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο περιστατικό. «Τι σημαίνει αυτό; Ότι τη συγκεκριμένη μέρα κάποιοι δεν μετέχουμε στην οδύνη; Κάποιοι δηλαδή μπροστά σε μία τραγωδία απολαμβάνουν κάτι άλλο; Γίνεται κάποια πλειοδοσία πατριωτισμού;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποιες κόκκινες γραμμές, ασχέτως πως εμφανίζεται ή συμπεριφέρεται όταν θεωρεί ότι ξεπερνούνται. Και αυτό αφορά το θέμα του πατριωτισμού», είπε και συνέχισε: «σε καμιά περίπτωση δεν προσφέρονταν για διχασμό».

«Έρχεται η ΝΔ και λέει ότι έκανα σεξιστική επίθεση και για πρακτική χρυσαυγίτη. Εγώ τους χρυσαυγίτες τους αντιμετώπισα στον δρόμο, από την έδρα του προεδρείου της Βουλής και κατάφατσα όταν πήγα στην Αυστραλία όπου κόσμος είχε δηλητηριαστεί και είχαν παρεισφρήσει και κακοποιά στοιχεία», είπε.

«Ας ψάξουν όσο θέλουν να βρουν μία δήλωση δική μου από το παρελθόν», πρόσθεσε και εξήγησε ότι αναγνώρισε το λάθος του.