Τζήμερος: Χυδαία ανάρτηση κατά Γρηγορόπουλου και Φύσσα

Με ύβρεις κατά των δολοφονημένων Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και Παύλου Φύσσα «τίμησε» την επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου.

Προκαλώντας όπως συνηθίζει σχολιάζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος την 11η επέτειο από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

«Εκβιάζοντας» για άλλα «15 λεπτά δημοσιότητας» χαρακτηρίζει «αξιολύπητο» που έκανε «επαναστατική γυμναστική» τον δολοφονημένο από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Μάλιστα, δεν σταματά εκεί αλλά επιλέγει να αναφερθεί και στον δολοφονημένο από τον Χρυσαγίτη Ρουπακιά, Παύλο Φύσσα τον οποία και χαρακτηρίζει «κήρυκα του μίσους» και «τροβαδούρο αισχρών στίχων». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι οι Χρυσαυγίτες ήταν και οι μόνοι που στήριξαν τον Θάνο Τζήμερο στο πρόσφατο επεισόδιο που προκάλεσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΦΥΣΣΑΣ, TZΗΜΕΡΟΣ, ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!