Τσίπρας: Στη ΝΔ, πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες -Τι λένε για τον κατώτατο μισθό

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» είπε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ομιλία στην πολιτική εκδήλωση του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ: «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – Παράγοντας δίκαιης & βιώσιμης ανάπτυξης για όλους», στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών (Ρέντη). Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις εξαγγελίες της ΝΔ για ανάπτυξη.

Είπε: «Ακούσαμε να λένε ότι με ένα μαγικό τρόπο θα φτάσουμε από το 2% ανάπτυξη που έχουμε σήμερα, στο 4% ανάπτυξη. Εμείς λέμε ότι με τους ρυθμούς ανάπτυξης που έχουμε, μέσα στα επόμενα χρόνια, κοστολογημένα θα μπορούσαμε να φτάσουμε τον κατώτατο μισθό στα 750 ευρώ. Εκείνοι λένε ότι κάθε χρόνο θα μπορούν να αυξάνουν τον κατώτατο μισθό σε διπλάσιο ποσοστό από την ανάπτυξη. Με αυτό το σχέδιο λένε ότι θα πάνε στα 730 ευρώ… σε 3 χρόνια! Αν δει κανείς τα ψιλά γράμματα, αυτό το σχέδιό τους βγαίνει με ανάπτυξη στο 2%, όχι στο 4%… άρα πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Το ίδιο κάνουν και με τη μείωση φόρων».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΡΕΝΤΗ, ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!