Τσίπρας: Πορεύεστε με δημιουργική λογιστική και ψέματα-Έχετε εθισμό στην εξυπηρέτηση συμφερόντων - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
30
Νοέμβριος
Back

Τσίπρας: Πορεύεστε με δημιουργική λογιστική και ψέματα-Έχετε εθισμό στην εξυπηρέτηση συμφερόντων

Αδυναμία να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας καταλόγισε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην τοποθέτηση του στη Βουλή.

«Όσοι παρακολούθησαν την ομιλία μάλλον θα αισθάνθηκαν ότι ο κ. Μητσοτάκης απευθύνεται σε ένα άλλο λαό, άλλη χώρα, άλλη κοινωνία. Μάλλον δεν έχει κατανοήσει όσα βιώνει σήμερα το μέσο ελληνικό νοικοκυριό» επεσήμανε.

«Ξέρετε να πορεύεστε με δημιουργική λογιστική και ψέματα» τόνισε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «ιδεοληπτική εμμονή σε αποτυχημένες συνταγές περί αυθόρμητης ρύθμισης της αγοράς».

Αναφερόμενος στη ΔΕΗ τόνισε ότι « Δεν έχουμε πια ΔΕΗ, το ‘Δ’ δεν υπάρχει, Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, χωρίς το ‘Δ» και υπογράμμισε ότι η ΔΕΗ πλέον «πρωταγωνιστεί σε ένα ανεξέλεγκτο ράλι αυξήσεων».

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για αδυναμία του πρωθυπουργού να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες, κάνοντας λόγο για ένα τετράπτυχο που σκιαγραφεί τη συμπεριφορά της κυβέρνησης και είναι

-Έλλειμα κατανόησης του μεγέθους της κρίσης, προχειρότητα, εμμονή σε παρωχημένες οικονομικές συνταγές. εθισμός στην εξυπηρέτηση συμφερόντων

«Το μόνο που ξέρετε είναι να κάνετε deals για τα εξοπλιστικά, deals για την ενέργεια, deals με την υγεία τους κλινικάρχες. Είστε η κυβέρνηση των deals», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!