Τσίπρας: Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια

«Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα μας όρθια και να την πάμε ακόμα πιο ψηλά» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.

«Να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία, επιτυχία, προσωπική και συλλογική. Και να ευχηθούμε ότι η χώρα μας θα τα καταφέρει» είπε ο Πρωθυπουργός, ενώ απηύθηνε ιδιαίτερες ευχές προς όσους βρίσκονται σήμερα στο καθήκον, υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον.

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Αλλά πρώτα από όλα, τούτη την ώρα που σχεδόν όλοι είμαστε στο πασχαλινό τραπεί, να πάει ο νους μας σε όλους εκείνους που βρίσκονται στο καθήκον, υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον, το κοινό συμφέρον. Πρώτα από όλα στα στρατευμένα νιάτα μας, άνδρες και γυναίκες, από την Κέρκυρα ως το Καστελόριζο και από τον Έβρο έως την Κρήτη, που υπηρετούν, υπερασπίζοντας την εθνική μας ακεραιότητα. Να τους ευχαριστήσουμε, να τους πούμε ότι είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς, και να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά. Αλλά και σε όλους όσοι αυτή την ώρα βρίσκονται στο καθήκον, είτε είναι αστυνομικοί, είτε γιατροί και νοσοκόμοι στα δημόσια νοσοκομεία, είτε είναι πυροσβέστες, είτε άνθρωποι που ρυθμίζουν την κυκλοφορία. Όλοι όσοι αγωνίζονται και υπερασπίζονται το καθήκον για το δημόσιο καλό», ανέφερε.

Σημείωσε παράλληλα πως σήμερα «είναι μέρα Λαμπρή, μέρα γιορτής για όλο τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης» και ευχήθηκε «το αναστάσιμο μήνυμα να ζεστάνει τις καρδιές μας».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!