Τσίπρας: «Να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη -Δεν είναι η ώρα απόδοσης ευθυνών»

«Τούτες τις κρίσιμες τραγικές στιγμές, η θλίψη και η οργή, δικαιολογημένα, διαπερνούν τα συναισθήματα όλων μας. Υπάρχουν σοβαρότατες ευθύνες γι’ αυτό που ζούμε. Δεν είναι όμως τώρα η ώρα της απόδοσής τους», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε τηλεοπτική δήλωσή του.

«Η χώρα περνάει κρίσιμες στιγμές. Μια ιστορικών διαστάσεων καταστροφή συντελείται μπροστά στα μάτια μας. Άνθρωποι κινδυνεύουν. Δάση, σπίτια και επιχειρήσεις, οι κόποι μιας ζωής παραδίνονται στη μανία της φωτιάς», τονίζει ο Αλ. Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι «η κλιματική αλλαγή είναι η βασική αιτία. Είναι εδώ, ως καταστροφική συνθήκη, αλλά όχι ως δικαιολογία».

Όπως σημειώνει, «απαιτεί περίσκεψη, και νέες προσεγγίσεις η αντιμετώπιση της, αλλά κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να κρύβεται πίσω της».

«Τούτες τις κρίσιμες, τραγικές στιγμές, η θλίψη και η οργή, δικαιολογημένα διαπερνούν τα συναισθήματα όλων μας. Υπάρχουν σοβαρότατες ευθύνες γι’ αυτό που ζούμε. Δεν είναι όμως τώρα η ώρα της απόδοσής τους», δηλώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υπογραμμίζει:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΦΩΤΙΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]