Τσίπρας -μάσκες: Κάνανε μπίζνες με τον διαγωνισμό της ΚΕΔΕ

Διαγωνισμό για μπίζνες χαρακτήρισε αυτόν της ΚΕΔΕ για τις μάσκες -αλεξίπτωτα, ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα, «φωτογράφησε» συγκεκριμένο κατασκευαστή τον οποίο είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:

«Δώσανε αυτές τις μάσκες που δεν έκαναν για τα προσωπάκια των παιδιών αλλά για αλεξίπτωτα. Τις δώσανε για να προλάβουν να κάνουν μπίζνες.  Με εταιρεία που ασχολείται με μεταλλικές κατασκευές. Γιατί ο ιδιοκτήτης της έχει φιλική σχέση με τον πρωθυπουργό, δόθηκε με απευθείας ανάθεση».

Προηγουμένως ο κ. Τσίπρας είχε σημειώσει ότι ακόμη και εν μέσω πανδημίας στόχος για την κυβέρνηση είναι να κάνει μπίζνες να γίνονται «δουλίτσες».

Υπενθυμίζεται ότι , όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, τον διαγωνισμό είχε «καρφώσει» ο ίδιος ο α΄αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ. «Γιατί δεν γινόταν μέσω κάθε δήμου ξεχωριστά, να φάνε ψωμάκι και άνθρωποι στις τοπικές κοινωνίες. Εκτός κι αν ξέρουν ποιοι τις έχουν τις μάσκες, ξέρει κι ο υπουργός, ξέρει και η ΚΕΔΕ και εμείς δεν ξέρουμε τίποτε!», είχε πει χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Κυρίζογλου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΕΔΕ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΜΠΙΖΝΕΣ, BUSINESS, ΜΑΣΚΕΣ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!