Τσιόδρας: Εκτός Ποταμιού ο Δανέλλης, «εκπλήξεις» από Θεοδωράκη

Στο Open TV μίλησε ο Δημήτρης Τσιόρδας, προαναγγέλλοντας την αναμενόμενη διαγραφή Δανέλλη κι όχι μόνο…

«Υπάρχει πολιτικό ζήτημα μ’ αυτήν την κυβέρνηση όπως αυτή διαμορφώνεται με τα νέα δεδομένα» διαμήνυσε ο Δημήτρης Τσιόρδας, εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού και πρόσθεσε ότι η παράταξή του, ενδέχεται να αναθεωρήσει τη στάση της, ενόψει των προσεχών πολιτικών εξελίξεων.

«Διεμήνυσε ο κ. Δανέλλης στον κ. Θεοδωράκη ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Δεν γίνεται ένα μέρος του Ποταμιού να είναι στην αντιπολίτευση κι ένας βουλευτής να είναι στην κυβερνητική πλειοψηφία. Είναι αυτονόητο ότι ο κ. Δανέλλης είναι εκτός Ποταμιού, όταν παραβιάζει αποφάσεις του συνεδρίου και της ΚΟ» είπε αρχικά μιλώντας στο Open TV.

Στη συνέχεια, καυτηρίασε την στάση της κυβέρνησης, να «ψαρέψει» από όλες τις παρατάξεις βουλευτές για να πάρει το πολυπόθητο για εκείνην «151».

«Δεν έχουμε δει ποτέ να γίνεται αυτό το πράγμα. Είναι ευτελισμός. Γυρίζουν την πλάτη στον κόσμο που ψήφισε. Δεν γίνεται άλλο να ψηφίζει ο λαός κι άλλο να βλέπει να γίνεται στη Βουλή. Δεν μπορεί αυτή η διαδικασία, να είναι εντάξει. Υπάρχει ζήτημα σε σχέση με την κυβέρνηση».

Για τις δηλώσεις Μαυρωτά στο Open TV, τόνισε: «Είπε ο Μαυρωτάς ότι θα πρέπει να δούμε κάποια πράγματα, όχι μόνο για τη στάση μας στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Υπάρχει πολιτικό ζήτημα μ’ αυτήν την κυβέρνηση, ζήτημα πολιτικής νομιμοποίησης. Η άποψή μας, δεν αλλάζει, αλλά έχετε λίγη υπομονή να ακούσετε τον κ. Θεοδωράκη στη Βουλή. Δεν μπορεί να υπάρχει κυβέρνηση που δεν έχει ψηφιστεί από το λαό. Υπάρχει ένα πολιτικό περιβάλλον, που είναι ευτελές για όλη τη διαδικασία και για το σύνολο της Βουλής».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΙΟΡΔΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!