Τσακαλώτος σε Σταϊκούρα: Όλα πάνε βάσει σχεδίου ή κάτι πήγε λάθος;

Απάντηση στον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταικούρα, κοινοποίησε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην οποία αναφέρει: «Ο κύριος Σταϊκούρας στην απάντηση του με χαρακτηρίζει απρόσεκτο αλαζόνα και αμετροεπή. Κάνει δε, όποια σύγκριση βρίσκει βολική για τον ίδιο, και καταλήγει στο εκπληκτικό εύρημα, ότι μετά από εννιά τρίμηνα ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ, το ΑΕΠ είναι σε απόλυτο αριθμό υψηλότερο από ό,τι ήταν το 2011.

Θέλω να πω στον προσεκτικό και μετρημένο υπουργό Οικονομικών, ότι αν βασανίσει πολύ τα δεδομένα στο τέλος θα ομολογήσουν αυτό που θέλει». Καταλήγοντας, ο κ. Τσακαλώτος αναφέρει: «Αν με την ΝΔ δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε στο ότι το 2,8 είναι μεγαλύτερο του 1, ο διάλογος γίνεται κάπως δύσκολος. Μια ερώτηση μόνο: Όλα πάνε καλά και βάσει σχεδίου ή κάτι πήγε λάθος; Γιατί αν αυτό είναι το σχέδιο, βόηθα Παναγία».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΛΑΘΟΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!