Τριήμερη επίσκεψη του Αλ.Τσίπρα στο Παρίσι

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αύριο το απόγευμα συνάντηση με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ενώ την Τετάρτη θα συναντηθεί με τον Π.Μοσκοβισί

Τριήμερη επίσκεψη στο Παρίσι πραγματοποιεί από αύριο Τρίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο ίδιος θα έχει αύριο το απόγευμα συνάντηση με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και την Τετάρτη με τον Π.Μοσκοβισί.

Την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τον Γάλλο Οικονομολόγο Τ.Πικετί.

Το πρόγραμμα του Αλ.Τσίπρα:

Τρίτη 

18:00: Συνάντηση με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

20:30: Συμμετοχή σε δείπνο των διοργανωτών της εκδήλωσης εγκαινίων της έδρας Δημοσίου Χρέους του Πανεπιστημίου Sciences Po, προς τιμήν του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με την παρουσία διανοουμένων και ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών και opinion makers.

Τετάρτη 

13:00: Γεύμα με απερχόμενο επίτροπο οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί

16:35: Συνάντηση με πρύτανη του Πανεπιστημίου Sciences Po, Enrico Letta, και τον πρόεδρο έδρας Δημοσίου Χρέους, Frédéric Mion.

17:15: Ομιλία στην εκδήλωση εγκαινίων έδρας δημοσίου χρέους της σχολής, με τίτλο «Μαθήματα από την Ελλάδα: συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα», τη συζήτηση διευθύνει ο πρύτανης της σχολής και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Enrico Letta.

19:00: Συνάντηση με νέους Γάλλους ακτιβιστές, καλλιτέχνες, ερευνητές, start uppers, και εκπρόσωπους της κοινωνίας των πολιτών.

Πέμπτη

10:00: Συνάντηση με τον Γάλλο Οικονομολόγο Τομά Πικετί.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΠΑΡΙΣΙ, ΤΣΙΠΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!