Τουρκική φρεγάτα έφτασε μέχρι το Σούνιο (βίντεο)

Ρότα ανοιχτά του Σουνίου, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, χάραξε σήμερα μια από τις πλέον υπερσύγχρονες φρεγάτες του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη φρεγάτα «Σαλίχ Ρέις» τύπου ΜΕΚΟ, που κινείται μεταξύ Τζιαςκαι Σουνίου, κυριολεκτικά έξω από τις ακτές της Αττικής.

 Σύμφωνα με κύκλους του ελληνικού Πενταγώνου, η τουρκική φρεγάτα δεν επιδεικνύει προκλητική συμπεριφορά, πραγματοποιώντας αβλαβή διέλευση, έχει δηλαδή σταθερή ταχύτητά και τα όπλα της δεσμευμένα.

Να σημειώσουμε πως την τουρκική φρεγάτα ακολουθεί από κοντά πλοίο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, παρακολουθώντας στενά τις κινήσεις των Τούρκων.

Εξάλλου, η τουρκική ναυτική άσκηση «Θαλασσόλυκος» είναι σε πλήρη εξέλιξη κι έχει περάσει πλέον στην κύρια φάση της, με πολλά από τα 131 τουρκικά σκάφη να αναμένεται να βγουν στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΟΥΝΙΟ, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!