Τοποθετήσεις Σκουρλέτη-Κουμουτσάκου για τη δημοσκόπηση του Open

Για τα ευρήματα της δημοσκόπησης του OPEN τοποθετήθηκαν οι Π. Σκουρλέτης και Γ. Κουμουτσάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, ο Π. Σκουρλέτης, γραμματέας της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα ευρήματα της δημοσκόπησης, είπε πως ο κόσμος στις πρώτες απαντήσεις του δίνει βαρύτητα στο πώς αντιλαμβάνεται και πιστεύει πως επηρεάζεται η καθημερινότητα της ζωής του από τα μέτρα που υλοποιούνται πλέον από την κυβέρνηση. «Δεν πιστεύω πως θα γίνει ανατροπή όμως η εικόνα θα είναι καλύτερη», είπε. Χαρακτήρισε δε «απόλυτα δικαιολογημένη την αντίδραση των πολιτών να είναι επιφυλακτικοί, τώρα όμως κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει», πρόσθεσε.

Ο Γ. Κουμουτσάκος, βουλευτής της ΝΔ, σχολίασε από τη μεριά του πως η δημοσκόπηση επιβεβαιώνει την πρωτιά της ΝΔ σε σχέση με την κυβέρνηση, την ώρα που το Μαξίμου «τα δίνει όλα» σε μια προσπάθεια να αντεπιτεθεί με εντυπώσεις και όχι ουσία. «Η κοινωνία παρουσιάζεται διχασμένη γιατί οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο, θέλουν αυτή η κυβέρνηση να φύγει», σημείωσε

«Καταγράφεται εμπιστοσύνη και πεποίθηση υπέρ του Μητσοτάκη για την ανάπτυξη για τις δουλειές όχι για τους πλούσιους», σχολίασε.

«Οι πόρτες της ΝΔ από πεποίθηση είναι ανοικτές αλλά όχι αφύλακτες» σχολίασε ο Γ. Κουμουτσάκος σχετικά με την επόμενη ημέρα και τη δυναμική μικρότερων σχηματισμών, ενώ για τις μικρές δυνάμεις εξ αριστερών ο Π. Σκουρλέτης είπε πως «προφανώς μας προβληματίζουν αλλά δεν μας ανησυχούν».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, OPEN


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!