Το αστείο του Τσίπρα για το καθυστερημένο χειροκρότημα και τη μετάφραση (βίντεο)

Ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός κατά τον χαιρετισμό του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, κατά την ομιλία του ο κ. Τσίπρας αναφερόταν στην ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας και στην ενίσχυση αυτής από τη χώρα μας. «Θα ήθελα για άλλη μία φορά να υπογραμμίσω ότι η Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια της Β. Μακεδονίας στον δρόμο προς την ευρωπαϊκή της προοπτική θα σταθεί αρωγός και σύμμαχος και θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι Ευρωπαίοι εταίροι θα συνειδητοποιήσουμε ότι μία χώρα που προσπαθεί και το δείχνει να ευθυγραμμιστεί με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, θα πρέπει να ανταμειφθεί με το άνοιγμα της ενταξιακής προοπτικής στις κρίσιμες αποφάσεις που έχουν να ληφθούν τον επόμενο Ιούνιο», είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Σε εκείνο το σημείο παρατηρήθηκε μία καθυστέρηση στο χειροκρότημα από το κοινό με τον κ. Τσίπρα να αστειεύεται και να λέει: «Το καθυστερημένο χειροκρότημα οφείλεται στην καθυστερημένη μετάφραση, αλλά είχα την αίσθηση ότι μιλάμε, πλέον, την ίδια γλώσσα.

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΖΑΕΦ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!