ΡΟΗ
προηγ επομ

To antinews επιτίθεται στους «καλολαδωμένους παπαγάλους» του ΣΥΡΙΖΑ για (νέα) σπέκουλα με τα exit poll – Τι λέει για τη διαφορά στις ευρωεκλογές

Mε τίτλο «Άρχισαν οι «προβλέψεις» του ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς όπως είχε προβλέψει το antinews», η ιστοσελίδα που απηχεί απόψεις του περιβάλλοντος του Μεγάρου Μαξίμου κατηγορεί «καλολαδωμένους παπαγάλους» του ΣΥΡΙΖΑ ότι διαδίδουν ότι η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στις ευρωεκλογές «είναι 2,3,4 μονάδες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και ότι είναι τεράστια η αποχή, όπερ σημαίνει ότι δεν πάνε να ψηφίσουν μαζικά όσοι υποστηρίζουν τη ΝΔ, όσοι θέλουν τη σταθερότητα. Η τακτική είναι δεδομένη. Μεγάλη η διαφορά, θα βγει σίγουρα ο Τσίπρας οπότε γιατί να πάμε να ψηφίσουμε μέσα στη ζέστη και να μην πάμε παραλία;», λέει το antinews.

To πλήρες κείμενο είναι το εξής:

Ροζ καλολαδωμένοι παπαγάλοι άρχισαν να βγάζουν προβλέψεις, ποσοστά και αποχή γύρω στο μεσημέρι και πριν ο κόσμος χαρεί το φαγητό του ή τη βόλτα του.

Παπαγάλοι που είχαν καλοταϊστεί τα προηγούμενα χρόνια και τους κόπηκε η μάσα με τον Σαμαρά, τώρα τρίβονται στο στιβαρό στέρνο του Αλέξη.

Αυτές οι ξεκούμπωτες ρόμπες μεταδίδουν ήδη ότι η διαφορά είναι 2,3,4 μονάδες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και ότι είναι τεράστια η αποχή, όπερ σημαίνει ότι δεν πάνε να ψηφίσουν μαζικά όσοι υποστηρίζουν τη ΝΔ, όσοι θέλουν τη σταθερότητα. Η τακτική είναι δεδομένη. Μεγάλη η διαφορά, θα βγει σίγουρα ο Τσίπρας οπότε γιατί να πάμε να ψηφίσουμε μέσα στη ζέστη και να μην πάμε παραλία;

Την ίδια ώρα που ο κομματικός στρατός του ΣΥΡΙΖΑ, τα περίχωρα των Εξαρχείων και οι λοιποί ζαβλακωμένοι από τους μπάφους έχουν ξυπνήσει, πάνε μαζικά να ψηφίσουν και να ενισχύσουν τον Τσίπρα.

Μην διαβάζετε και μην ακούτε τους δήθεν δημοσιογράφους που γράφουν για exit polls και για αποτελέσματα που είναι σίγουρα. Έλεος με την παραπλάνηση. Ας αφήσουν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει, να χαρεί τη δημοκρατική διαδικασία και να αποφασίσει ότι γουστάρει.

Κανένας δεν πρέπει να φοβάται τη βούληση του ελληνικού λαού, αλλά και κανείς δεν πρέπει να ακούει όλους αυτούς τους άθλιους μισθοφόρους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ, EXIT POLL, ANTINEWS


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!