Την άρση ασυλίας του Π. Καμμένου εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Την άρση της ασυλίας του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου εισηγείται στην Ολομέλεια η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η οποία συνήλθε σε δεύτερη συνεδρίαση προκειμένου να λάβει απόφαση επί του σχετικού εισαγγελικού αιτήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος εγκαλείται για τη δήλωση περί «λιντσαρίσματος» εις βάρος του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χρήστου Πάχτα.

Σε ό,τι αφορά το ίδιο αίτημα για τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εγκαλείτο από τον Πάνο Καμμένο για «συκοφαντική δυσφήμιση», απερρίφθη από την επιτροπή. Ο υπουργός Υγείας, ο οποίος παρέστη στην συνεδρίαση της Επιτροπής, είπε πως η αντιπαράθεση έγινε στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης και ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του.

Η απόφαση επί του αιτήματος για άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη -που βασίζεται σε κατηγορία για οικονομική διαχείριση στο πανεπιστήμιο Κρήτης- αναβλήθηκε. Ο κ. Σταθάηκς από την πλευρά του ανέφερε προς τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας ότι υπάρχει απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που τον δικαιώνει και συνεπώς, η Επιτροπή αναμένει την προσκόμιση των σχετικών εγγράφων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΤΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!