Τι θα συζητηθεί στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
26
Οκτώβριος
Back

Τι θα συζητηθεί στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Η σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι μια συνεδρίαση ρουτίνας. Το κεντρικό ζήτημα είναι η οργανωτική και πολιτική προετοιμασία ενόψει του συνεδρίου του φθινοπώρου για τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί νωρίτερα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να εγκριθεί η απόφαση της ηγεσίας για τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Το Σαββατοκύριακο θα συνεδριάσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στον απόηχο των κειμένων στελεχών, των πολλών δηλώσεων και της έντονης σεναριολογίας για την επόμενη μέρα της Κεντροαριστεράς, που μέχρι στιγμής δεν καταλήγει σε ένα καθαρό συμπέρασμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ΔΗΜΑΡ θα εκφράσει την ανταπόκρισή της στην πρόσκληση της Ελιάς για διάλογο όλων των δυνάμεων του ενδιάμεσου χώρου, χωρίς να δηλώνεται ευθέως ότι πρόκειται για αποδοχή της πρόσκλησης, αλλά με τη σημείωση ότι η Αγίου Κωνσταντίνου επιδιώκει το διάλογο. Το Ποτάμι, έχοντας ολοκληρώσει τη σύνθεση της 60μελούς Επιτροπής Διαλόγου, δεν δείχνει διάθεση για συμμετοχή σε διαδικασίες συνεννόησης με άλλα κόμματα. Θέμα ημερών, άλλωστε, είναι να επισημοποιηθεί η αποχώρηση του Γρ. Ψαριανού, που μετέχει σε αυτή την Επιτροπή Διαλόγου, από τη ΔΗΜΑΡ.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!