Θεοδωράκης στη ΔΕΘ: «Δεν θέλουμε να γίνουμε τσόντα κανενός»

«Δεν θέλουμε να γίνουμε τσόντα κανενός, ούτε της Δεξιάς, ούτε της Αριστεράς, ούτε των λαϊκιστών, ούτε των συντηρητικών» δήλωσε ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, για τον υπό ίδρυση νέο πολιτικό φορέα, του οποίου διεκδικεί την αρχηγία.

«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πλέον ένα κόμμα, το ίδιο εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, και σημείωσε πως ο νέος πολιτικός φορέας πρέπει να δώσει «κυβερνητική λύση» γιατί «ένα συντηρητικό παρελθόν δεν μπορεί να οδηγήσει σε ένα λαϊκιστικό μέλλον».

Εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα εκλεγεί αρχηγός και εξέφρασε την εκτίμηση πως οι προοπτικές εκλογής του πολλαπλασιάζονται όσο πιο μεγάλη θα είναι η συμμετοχή στην ψηφοφορία, πέρα από τους κομματικούς μηχανισμούς. Στην αρχή είχε πει ότι μπορεί να πάρουν μέρος 200.000 ψηφοφόροι, αλλά τώρα θεωρεί ότι μπορεί να φτάσουν και τους 300.000.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΘ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!