συριζα-πσ-ομ-πεντέλης-ξεπούλημα-της-1092708
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 26.01.2023 | 13:08

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΟΜ Πεντέλης: Ξεπούλημα της δημόσιας υγείας με την αρωγή της εκλεκτής του 5046c και της παρέας του

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό, αποκαλύφθηκε το παιχνίδι της εκλεκτής του στόχου 5046c και της παρέας του.”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πεντέλης.

Και συνεχίζει: “Από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης της χειρότερης και πιο επικίνδυνης Κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης επιχειρείται η, χωρίς προσχήματα, ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας. Το κλείσιμο και η εγκατάλειψη των δημόσιων νοσοκομείων και η μείωση κλινών αποδείχθηκαν καταστροφικά, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και κόστισαν ανθρώπινες ζωές.

Μπροστά στο κέρδος όμως και στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ιδιωτών της υγείας η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία, για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και λοιπών χειροκροτητών.

Η κυβέρνηση της αναλγησίας, μαζί με την εκλεκτή της Δήμαρχο παίζουν με τη ζωή και την υγεία μας.

Η κυβέρνηση της εκτροπής και της αρπαχτής, μαζί με την εκλεκτή της Δήμαρχο, παίζουν παιχνίδια με τη δική μας τσέπη, για να εξυπηρετήσουν τους φίλους τους και να γεμίσουν τα εκλογικά ταμεία τους.

Ως εδώ! Η πτέρυγα Μπόμπολα να λειτουργήσει άμεσα ως νοσοκομείο. Να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της κοινωνίας που την πληρώνει.

Η δημόσια υγεία είναι κατάκτηση και δεν θα επιτρέψουμε την εκχώρησή της στους εκλεκτούς της Δημάρχου και του στόχου 5046c.

Θα μας βρίσκεται μπροστά σας, είμαστε εδώ, μέχρι το φως να νικήσει το σκοτάδι.

Συντονιστική Επιτροπή
ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πεντέλης”