ΣΥΡΙΖΑ: Παραλήρημα διασποράς fakenews από στελέχη της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία μέσω των στελεχών της κ. Ρωμανού και κ. Κυρανάκη συνεχίζει το παραλήρημα της διασποράς fakenews, για να καλύψει τις αστείες δικαιολογίες για την εμφάνιση του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη τη «δεύτερη εργάσιμη ημέρα» στους πληγέντες στην Καρδίτσα. Τα παραπάνω τονίζει ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης και προσθέτει:

Η συνεχής αναφορά στην Μάνδρα και στη δήθεν καθυστέρηση του κ. Τσίπρα να την επισκεφθεί, φανερώνει τον πανικό τους για την ανεπάρκεια του επιτελικού κράτους και την σταθερή τους τακτική του «Μας ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία.» Συνιστούμε στα στελέχη της Ν.Δ., με τον ίδιο ζήλο που συμβουλεύονται το διαδίκτυο για να συντάξουν το βιογραφικό τους, να το πράξουν και με την αναζήτηση της ημερομηνίας επίσκεψης του κ. Τσίπρα στη Μάνδρα που τελικά έγινε την επόμενη ημέρα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, FAKE NEWS


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!