συριζα-παραδοχή-μητσοτάκη-ότι-πάει-σε-1012715
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 21.06.2022 | 13:23

ΣΥΡΙΖΑ: Παραδοχή Μητσοτάκη ότι πάει σε πρόωρες εκλογές

Ο πρωθυπουργός που επί τρία χρόνια κυβερνούσε τη χώρα στοχοποιώντας για τις αποτυχίες του τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα στήνει ειδικά δικαστήρια σε βάρος των πολιτικών του αντιπάλων, σήμερα βγαίνει και ουσιαστικά παραδέχεται ότι πάει σε πρόωρες εκλογές επειδή πάλι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα παραπάνω σημειώνει σε ανακοίνωση του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επισημαίνει με σκληρότατους χαρακτηρισμούς:

Ο κ. Μητσοτάκης όχι απλά υπήρξε μοιραίος πρωθυπουργός, έχοντας στην πλάτη του την τραγική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας, αλλά και επειδή δεν είχε μία φορά την πολιτική εντιμότητα να σηκώσει με ειλικρίνεια μία ευθύνη.

Ακόμα και τώρα που αποδεικνύεται ότι σχεδιάζει πρόωρες εκλογές και είχε φλομώσει στο ψέμα τον κόσμο πως θα εξαντλήσει την τετραετία – για να ολοκληρώσει το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα – δεν βρίσκει το θάρρος να παραδεχθεί ότι προσφεύγει στις κάλπες γιατί απλά βρίσκεται σε κατάρρευση.

Καλοδεχούμενες οι εκλογές και ας άργησαν για να σωθεί η κοινωνία. Αν νομίζει ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού προλαβαίνει να διασωθεί, πλέον είναι πολύ αργά. Κύριε Μητσοτάκη το πάρτι τελείωσε.