συριζα-ο-πανικός-της-νδ-δεν-μπορεί-να-κ-1081650
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 20.01.2023 | 15:14

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πανικός της ΝΔ δεν μπορεί να κρυφτεί- αγωνιώδης προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα

“Ο πανικός της ΝΔ δεν μπορεί να κρυφτεί σε κάθε ανακοίνωση και σε κάθε αγωνιώδη προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα: από τη δημοκρατική εκτροπή των παρακολουθήσεων, τα δις των απευθείας αναθέσεων ως τα σκάνδαλα βουλευτών και στελεχών της που ως γαλάζιες ακρίδες έχουν ορμήσει στον δημόσιο πλούτο.”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με νεότερη ανακοίνωσή του, απαντώντας στη ΝΔ η οποία έκανε λόγο για αφωνία του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο.

“Τελευταίο επεισόδιο αστειότητας για το κόμμα του κ. Μητσοτάκη, που δεν έχει εμφανιστεί να απαντήσει σε επτά διαδοχικές ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, είναι να αναζητά τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αν είναι τόσο ειλικρινές το ενδιαφέρον της ΝΔ, ας εμφανιστεί ο εξαφανισμένος αρχηγός της στη Βουλή σε μια από τις επόμενες προκλήσεις του Αλέξη Τσίπρα ή ας προκαλέσει ο ίδιος μια κοινοβουλευτική αναμέτρηση – χωρίς όμως να το βάλει στα πόδια με τη βοήθεια του κ. Τασούλα, όπως την τελευταία φορά.

ΥΓ. Όσο για εκείνη την τηλεοπτική αναμέτρηση, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να προκαλέσουμε ξανά τη ΝΔ, γιατί έχουμε πια κουραστεί να βλέπουμε τον κ. Μητσοτάκη να ψάχνει κάθε φορά να βρει δικαιολογίες για να το σκάσει.”, καταλήγει η ανακοίνωση.