συριζα-ο-μητσοτάκης-τζογάρει-τις-επικ-914284
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 23.06.2021 | 16:53

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης τζογάρει τις επικουρικές & υποβαθμίζει τα δημόσια σχολεία

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Κ. Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο και σε ανακοίνωση του, σημειώνει:

Ο κ. Μητσοτάκης μετά την άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας και τα απλήρωτα δεκάωρα, προχωρά ακάθεκτος στο πρόγραμμα κοινωνικής λεηλασίας.

Δρομολογεί την περαιτέρω υποβάθμιση των δημοσίων σχολείων, δημιουργώντας σχολεία πολλών ταχυτήτων, ενώ συγχρόνως ετοιμάζεται να τζογάρει τις επικουρικές συντάξεις για χάρη ιδιωτικών συμφερόντων.

Δεν προκαλεί λοιπόν καμία εντύπωση το γεγονός ότι συνεχίζει να επενδύει σε ψέματα, για τα οποία από χθες, μετά τα εξώδικα του κ. Παρασκευόπουλου, απολογείται όλο το κόμμα του, με αφορμή την αποφυλάκιση του βιαστή των Πετραλώνων επί ημερών ΝΔ, λόγω των ευνοϊκότερων διατάξεων για την υφ’ όρων απόλυση του παλιού Ποινικού Κώδικα.

Όσο ο κ. Μητσοτάκης ξεδιπλώνει την αντικοινωνική ατζέντα του, τόσο θα επενδύει σε συντηρητικά αντανακλαστικά.

Δυστυχώς για τον ίδιον όμως, ακόμα και στο θέμα της ασφάλειας που έταζε, οι πολίτες πλέον συνειδητοποιούν πως ήταν ένας ακόμα προεκλογικός μύθος, αφού με την πρωτοφανή έξαρση της βαριάς εγκληματικότητας αισθάνονται κάθε μέρα και λιγότερο ασφαλείς.