ΣΥΡΙΖΑ: Να αποδοθεί δικαιοσύνη για το ρατσιστικό έγκλημα στη Κέρκυρα

Επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο, για μια ακόμη φορά, ότι η Χρυσή Αυγή σπέρνει το μίσος, οπλίζοντας το χέρι ανθρώπων εναντίων ανθρώπων, επισημαίνει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη ρατσιστική δολοφονία στην Κέρκυρα

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη ρατσιστική δολοφονία στην Κέρκυρα:

Η στυγερή δολοφονία στη Λευκίμμη της Κέρκυρας του 63χρονου εργάτη Πετρίτ Ζίφλε είναι ένα ρατσιστικό έγκλημα από μέλος της Χρυσής Αυγής για το οποίο πρέπει άμεσα να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο, για μια ακόμη φορά, ότι η εγκληματική οργάνωση σπέρνει το μίσος, οπλίζοντας το χέρι ανθρώπων εναντίων ανθρώπων. Υπενθυμίζει, όμως, και την ευθύνη όλων μας να δυναμώσουμε τη μάχη απέναντι στο ρατσισμό και τον εθνικισμό και σε όσους καλλιεργούν τη μισαλλοδοξία στην ελληνική κοινωνία. Και βέβαια η καταδίκη του ρατσιστικού και εθνικιστικού μίσους δεν πρέπει να γίνεται με μισόλογα και κατόπιν εορτής, αλλά να συνοδεύεται από τη διαρκή και καθημερινή πάλη ενάντια στις εκφάνσεις του.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΓΚΛΗΜΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΑΠΟΔΟΘΕΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]