συριζα-κατά-σκυλακάκη-καλεί-τους-δήμο-1101648
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 02.12.2022 | 18:44

ΣΥΡΙΖΑ κατά Σκυλακάκη: Καλεί τους δήμους να αυξήσουν τους λογαριασμούς του νερού, φορτώνει χρέη τους αδύναμους

Δριμεία επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, ο οποίος κάλεσε τους δήμους να αυξήσουν τους λογαριασμούς του νερού στους πολίτες, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι δημοτικές επιχειρήσεις Ύδρευσης βρίσκονται πλέον σε απόγνωση λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης να ελέγξει το ενεργειακό τιμολόγιο μετά την πώληση της ΔΕΗ. Όπως φαίνεται οι συνέπειες αυτών των επιλογών δεν έχουν τέλος. Ο νεοφιλελεύθερος κ. Σκυλακάκης, όμως, βρήκε τη λύση: φορτώστε χρέη τους αδύναμους» ανέφεραν μεταξύ άλλων από την Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Την ώρα που η ακρίβεια έχει διαλύσει του οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ο υπουργός και στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη Θεόδωρος Σκυλακάκης καλεί τους δήμους να αυξήσουν τους λογαριασμούς του νερού!

Οι δημοτικές επιχειρήσεις Ύδρευσης βρίσκονται πλέον σε απόγνωση λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης να ελέγξει το ενεργειακό τιμολόγιο μετά την πώληση της ΔΕΗ.

Όπως φαίνεται οι συνέπειες αυτών των επιλογών δεν έχουν τέλος.

Ο νεοφιλελεύθερος κ. Σκυλακάκης, όμως, βρήκε τη λύση: φορτώστε χρέη τους αδύναμους.

Κάθε μέρα παραμονής του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του, που δεν νοιώθουν στο παραμικρό τα προβλήματα και τα αδιέξοδα των πολιτών, διασφαλίζει διαιώνιση της οικονομικής απόγνωσης και απελπισίας νοικοκυριών και επιχειρήσεων.