Categories: Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Ηθικός αυτουργός της ασέλγειας κατά της δημοκρατίας ο Μητσοτάκης»

Απάντηση στην δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου για το θέμα των υποκλοπών, έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Αναλυτικά:

«Εδώ και έναν μήνα ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται από τη Βουλή και χαρακτηρίζει δια του εκπροσώπου του μυθεύματα όλες τις αποκαλύψεις.

Θα είχε ενδιαφέρον, βέβαια, αν αντί να χαρακτηρίζει τον κ. Βαξεβάνη Αίσωπο, ενθάρρυνε έστω και έναν εκ των υπουργών του που φέρονται να έχουν πέσει θύματα του παρακρατικού του σχεδίου, να κάνει μια μήνυση στον «Αίσωπο», αντί να τον απειλούν με εικοσαετή φυλάκιση αν δημοσιοποιήσει αποδείξεις.

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είχε αν είχε τα κότσια να χαρακτηρίσει ομοίως και τον εκδότη και τους δημοσιογράφους της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ που αποκάλυψε τη ταύτιση του παράνομου λογισμικού predator με την ΕΥΠ και το παρακρατικό κέντρο στο Μαξίμου που οργάνωσε την εκτροπή.

Ή τους δημοσιογράφους της εφημερίδας Καθημερινή που σήμερα αποκαλύπτουν στο ρεπορτάζ τους ότι οι εισαγγελικές αρχές «έχουν σχηματίσει βεβαιότητα για την αποκάλυψη και στοιχειοθέτηση των παράνομων παρακολουθήσεων».

Και ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν είχε το θάρρος να χαρακτηρίσει παραμυθάδες και τους βουλευτές του, αντί έντρομος να σπεύδει να τους αντικαταστήσει από την επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας.

Σε κάθε περίπτωση το ποιος αγωνία να διασωθεί πολιτικά, αλλά και ποινικά, την επόμενη ημέρα είναι εμφανές και δια γυμνού οφθαλμού.

Ότι και να κάνει, όμως, ο ηθικός αυτουργός της ασέλγειας απέναντι στη δημοκρατία, ο βασικός υπεύθυνος της λεηλασίας της μεσαίας τάξης, των συνταξιούχων και των εργαζόμενων, από το πρωτοφανές κύμα της αισχροκέρδειας, πολύ σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη κρίση του ελληνικού λαού.

Και τότε θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό που στο μυαλό του σήμερα μοιάζει με διαφυγή, στη πραγματικότητα είναι “σάλτο μορτάλε”».

Comments are closed.


Recent Posts

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Κάλεσμα για την αυριανή στάση εργασίας στις ΥΔΟΜ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) έχει προκηρύξει, σε συνεννόηση και συνεργασία με τις Ομοσπονδίες Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. και Π.Ο.Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.,…

5 λεπτά ago

Σγουρός: “Ανύπαρκτη η Π. Αττικής από τους ελέγχους για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια στην αγορά”

Για απουσία ουσιαστικών αγορανομικών ελέγχων στην αγορά ώστε να περιοριστούν και να παταχθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας και ακρίβειας που συμπιέζουν το…

9 λεπτά ago

ΔΑΣ: “Να χαμηλώσει τους τόνους η διοίκηση του Δ. Αμαρουσίου-Χρωστά ακόμα πολλά στους εργαζόμενους”

Να σταματήσει τις υποκριτικές κορώνες καλεί τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου η ΔΑΣ ΟΤΑ, με αφορμή την χορήγηση των Μέσων…

9 λεπτά ago

Μαρουσάκης: Το “πολικό ποτάμι” φέρνει βαρυχειμωνιά- Τι είναι το φαινόμενο “Aegean Lake”

Κι ενώ η κόντρα των μετεωρολόγων για το πόσο και αν τελικά θα χιονίσει, και σε ποιες περιοχές, συνεχίζεται, ο…

14 λεπτά ago

Μεσσηνία: Βρήκαν χαμένη τραπεζική κάρτα… και άρχισαν τα ψώνια

Συναλλαγές σε διάφορα καταστήματα με τη χρεωστική κάρτα που βρήκαν έκαναν ένας 25χρονος Πακιστανός με δύο γυναίκες Ρομά, 20 και 50…

15 λεπτά ago

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όρους μαφίας για 50χρονη από το Πήλιο

Επιχείρησε να ανατινάξει εμπορικό κατάστημα και δικηγορικό γραφείο στον Βόλο – Καταδίκη για τοποθέτηση ηλεκτρικών πυροκροτητών Εδωσε εντολή στον «Νώντα»,…

23 λεπτά ago