συριζα-η-διοίκηση-της-ερτ-έστησε-απεργ-406360
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 28.06.2022 | 18:23

ΣΥΡΙΖΑ: Η διοίκηση της ΕΡΤ έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό

Την ώρα που οι δημοσιογράφοι στα δημόσια ΜΜΕ διεκδικούν την αυτονόητη βελτίωση των θεσμικών και οικονομικών όρων στην εργασία τους, η διοίκηση της ΕΡΤ με τρόπο απαράδεκτο προσπαθεί να εμποδίσει τη στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό εκθέτοντας για μια ακόμη φορά τη δημόσια τηλεόραση διεθνώς.

Τα παραπάνω σημειώνει σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ και ασκώντας σφοδρή κριτική στη διοίκηση της ΕΡΤ αλλά και την κυβέρνηση:

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Πρόεδρος της ΕΡΤ κ. Ζούλας διεγράφη από την ΕΣΗΕΑ και από τότε δεν έχει επιδείξει το στοιχειώδες σθένος να παραιτηθεί. Αποτελεί έτσι ο ίδιος κηλίδα στην ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας. Παράλληλα, θυμίζουμε πως το πρώτο πράγμα που έκανε όταν πήγε στην ΕΡΤ ήταν να αυξήσει τον δικό του μισθό, λαμβάνοντας προκλητικά ποσά.

Και σήμερα ο ίδιος άνθρωπος στρέφεται κατά των διεκδικήσεων των – τυπικά – συναδέλφων του κάνοντας το μόνο πράγμα που είναι ικανός να κάνει καλά: service στον κ. Μητσοτάκη.

Με τον τρόπο αυτό, για μια φορά ακόμη, αποδεικνύεται ότι τη χώρα κυβερνά μια ανάλγητη παρέα γόνων και Λουδοβίκων που δεν συγκινούνται με τίποτε άλλο παρά με την καρέκλα και την τσέπη τους.