ΣΥΡΙΖΑ για Πέτσα: «Δεν του φάνηκε γελοία ούτε καν η απάντησή του»

«Δυστυχώς, το μόνο που δεν είναι γελοίο στους χειρισμούς του κ. Πέτσα, αντίθετα είναι πολύ σοβαρό, είναι οι ευθύνες του για το όργιο διασπάθισης δημοσίου χρήματος», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Νωρίτερα, κληθείς να σχολιάσει τις εκπομπές στο Θράκη Νετ σχετικά με αρνητές της μάσκας με συνωμοσιολόγους κατά του κορωνοϊού, για τις οποίες υπήρξαν ανακοινώσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιδοτήθηκαν τα συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης ο κ. Πέτσας έκανε λόγο για σχόλια που αγγίζουν τη σφαίρα του «αντιπολιτευτικά γελοίου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως «του κυβερνητικού εκπροσώπου του φάνηκε γελοία η κριτική γιατί χρηματοδότησε, με δημόσιο χρήμα, κανάλι που σε εκπομπή του χαρακτηρίζει τον κορoνοϊό και τη χρήση μάσκας συνωμοσία και καλεί πολίτες σε αυτοδικία». Προσθέτει ότι «δεν του φάνηκε γελοίο ότι δύο μέρες κρύβεται για να μην απαντήσει στις αποκαλύψεις» ούτε ότι «σήμερα αποδοκιμάζει αυτό που πριν λίγους μήνες χρηματοδότησε με την υπογραφή του αδιαφανώς και με λεφτά των φορολογουμένων». «Δεν του φάνηκε γελοία ούτε καν η απάντησή του», αναφέρει.

Τι είπε ο Στέλιος Πέτσας

«Κατ’ αρχάς έχω μπροστά μου την ανακοίνωση που έχει βγάλει ο τηλεοπτικός σταθμός Θράκη Νετ. Από δικής μας πλευράς έχω να πω τα εξής: Η εκστρατεία ενημέρωσης «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς» ολοκληρώθηκε στις 31 Μαΐου του 2020. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού Θράκη Νετ η εν λόγω εκπομπή προβλήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2020. Οι ημερομηνίες μιλούν από μόνες τους και κάθε σύνδεση της επίμαχης εκπομπής με την εκστρατεία ενημέρωσης περνάει στη σφαίρα του αντιπολιτευτικά γελοίου. Αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης έναντι τέτοιων εκπομπών ιδίως σε μία περίοδο που η πανδημία είναι σε έξαρση αποδοκιμάζουμε κάθε μετάδοση περιεχομένου που προσκρούει στην επιστημονική αντίληψη και προωθεί ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Εκθέτει μάλιστα όποιον δημιουργεί θόρυβο γύρω από τέτοιες απαράδεκτες και ανορθολογικές απόψεις και τον ΣΥΡΙΖΑ που το αναπαράγει. Ας προσέχουν λοιπόν μήπως στον κατήφορο που έχουν πάρει συναντηθούν με ανάλογες περιθωριακές απόψεις», είπε ο Στέλιος Πέτσας στο briefing.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΕΤΣΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!