συριζα-έκθετοι-πατούλης-και-καραμαν-1098303
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 25.11.2022 | 18:02

ΣΥΡΙΖΑ: «Έκθετοι Πατούλης και Καραμανλής από την αποκάλυψη κυκλώματος στημένων εξετάσεων οδήγησης με συμμετοχή στελεχών της ΝΔ»

«Έκθετοι οι Πατούλης και Καραμανλής από την αποκάλυψη κυκλώματος στημένων εξετάσεων οδήγησης με συμμετοχή στελεχών της Ν.Δ.». Αυτό σημειώνουν σε κοινή ανακοίνωση τους τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης.

Το συγκεκριμένο σκάνδαλο και τις συλλήψεις υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, ενώ σχετική ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Περιφέρεια Αττικής.

Ειδικότερα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινή ανακοίνωση τους, σημειώνουν:

Η αποκάλυψη ύπαρξης κυκλώματος στημένων εξετάσεων για διπλώματα οδήγησης, στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται συγκεκριμένα στελέχη της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής, δύο εκ των οποίων φημολογείται πως είναι και στελέχη της ΔΑΚΕ, αλλά και στελέχη Σχολών Οδηγών, εκθέτει τόσο τον κ. Πατούλη όσο και τον κ. Καραμανλή.

Έναν χρόνο πριν, ο κ. Καραμανλής υποσχόταν ότι το νομοσχέδιό του φέρνει αδιάβλητες εξετάσεις και πόλεμο στη διαφθορά.

Σήμερα, οι μεγαλοστομίες της Ν.Δ. καταρρέουν. Ο νόμος Καραμανλή παραμένει «γυμνός».

Τα κυκλώματα όχι μόνο δεν εντοπίζονται και δεν εκτοπίζονται, αλλά επεκτείνουν και τη δράση τους. Με τη συμμετοχή στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

Οι κύριοι Πατούλης και Καραμανλής οφείλουν εξηγήσεις. Γνώριζαν ή όχι; Στη μία περίπτωση θα μπορούσαν να κατηγορηθούν για συγκάλυψη, στην άλλη για ανικανότητα.