συριζα-αλληλεγγύη-σε-βορίδη-θεοδωρ-951360
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 11.07.2022 | 15:01

ΣΥΡΙΖΑ: Αλληλεγγύη σε Βορίδη – Θεοδωρικάκο για την προεκλογική ατζέντα Μπακογιάννη

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους κ.κ. Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών στη νέα δημόσια αντιπαράθεση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με πρωταγωνιστή τον κ. Μπακογιάννη και με θέμα τον «έλεγχο» των πορειών για την καταπολέμηση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Τα παραπάνω αναφέρουν με σκωπτικό τρόπο, σε Κοινή δήλωση τους οι Τομεάρχες Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και σημειώνουν:

Φαίνεται ότι αυτή η συνήθεια της μετάθεσης ευθυνών είναι στο DNA του Δημάρχου. Η μετάθεση ευθυνών, όμως, για να καλύψουν οι μεν Υπουργοί την επιτελική τους ανικανότητα και ο δε Δήμαρχος την καταστροφική εικόνα της πόλης, δεν αφορούν την κοινωνία.

Ο κ. Μπακογιάννης φαίνεται πώς δεν κατανοεί τι πραγματικά συμβαίνει στην πόλη της Αθήνας. Αντί αυτοκριτικής και συγνώμης για την αδιανόητη κίνηση στους δρόμους που έχει προκαλέσει το εγχείρημα του «μεγάλου περιπάτου» ρίχνει τις ευθύνες αλλού, ακόμα κι αν αυτό το αλλού δεν είναι η αντιπολίτευση ή η κοινωνία, αλλά η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη…

Η κατάρρευση του συστήματος της ΝΔ είναι τόσο ραγδαία που τα στελέχη της ΝΔ μεταθέτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον. Η καθημερινότητα, όμως, των πολιτών υποβαθμίστηκε σημαντικά από το 2019 μέχρι σήμερα και μετά την κάλπη των εθνικών εκλογών που θα μπει τέλος στην εφιαλτική ανικανότητα της κυβέρνησης της ΝΔ, έρχονται οι αυτοδιοικητικές και εκεί όλοι γνωρίζουν ότι τίποτα δεν θα θυμίζει το 2019.