ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητο φιάσκο των «αρίστων» του υπ. Παιδείας -Τι «ξέχασε» η Κεραμέως - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
27
Σεπτέμβριος
Back

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητο φιάσκο των «αρίστων» του υπ. Παιδείας -Τι «ξέχασε» η Κεραμέως

Βολές και «καυστικά» πυρα κατά της υπουργού Υγείας, Νίκης Κεραμέως εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση ότι «ξέχασε» να ενημερώσει το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου για τον υπολογισμό της βαθμολογίας της Γ΄ Λυκείου, αν και αυτό προβλέπονταν από το 2019.

Συγκεκριμένα σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Το έκανε πάλι το θαύμα της η υπουργός Παιδείας. Απορροφημένη στη συνδιοίκηση και τον συντονισμό των μονάδων ΜΑΤ και των μηχανοκίνητων που χτυπούν και τραυματίζουν φοιτητές στη Θεσσαλονίκη, “ξέχασε” να ενημερώσει το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου για τον υπολογισμό της βαθμολογίας της Γ΄ Λυκείου, αν και αυτό προβλέπονταν από το …2019.

Δυόμιση χρόνια απασχολημένη με την απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης και την εξυπηρέτηση συμφερόντων, που να βρει χρόνο η κυρία Κεραμέως, να κάνει τη δουλειά της υπουργού Παιδείας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «χαρακτηριστικό της άγνοιας και της αδιαφορίας των ιθυνόντων του υπουργείου Παιδείας είναι ότι ζητούν μέχρι αύριο να εκδοθούν τα αποτελέσματα, με δεδομένο ότι την Παρασκευή 3 Ιουνίου, ξεκινούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις, και την ίδια στιγμή θέτουν εκτός λειτουργίας τη σχετική εφαρμογή του My School, στην οποία τα Λύκεια θα έπρεπε να “περάσουν” τη βαθμολογία των μαθητών. Τραγέλαφος!».

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητεί εξηγήσεις «για το νέο αδιανόητο φιάσκο και ζητά από την υπουργό να μεριμνήσει έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε, μέχρι αύριο που είναι η τελευταία ημέρα για να εκδοθούν τα αποτελέσματα της Γ΄ Λυκείου, να είναι έτοιμα τα πληροφοριακά συστήματα του υπουργείου να εξυπηρετήσουν όλα τα Λύκεια της χώρας».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!