Συνδυαστικό οικονομικό πακέτο της κυβέρνησης ενόψει ΔΕΘ

Μπαράζ συσκέψεων και διαβουλεύσεων πραγματοποιείται καθημερινά στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας βρίσκεται σε διαρκή επαφή τόσο με τα υπόλοιπα παραγωγικά υπουργεία όσο και στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου, ελέγχοντας τόσο την πορεία την δημοσιονομικών αλλά και πώς κινούνται βασικοί κλάδοι της οικονομίας.

Οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας βρίσκονται σε στενή συνεργασία και σε καθημερινή βάση αξιολογούνται τα νέα οικονομικά και εργασιακά δεδομένα και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το CNN Greece, εφόσον κριθεί απαραίτητο θα υπάρξουν στοχευμένα μέτρα στήριξης σε κλάδους και εργαζόμενους που συνεχίζουν να πλήττονται από τον κορωνοιό.

«Θα αναλάβουμε και πρόσθετες πρωτοβουλίες για μέτρα στήριξης εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη, οι πρωτοβουλίες θα είναι στοχευμένες» έχει δηλώσει ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Παράλληλα, ο Χρήστος Σταϊκούρας και το επιτελείο του ετοιμάζουν το οικονομικό πακέτο που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. Όπως έχει πει ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών στη ΔΕΘ «οφείλουμε να έχουμε ετοιμάσει ως οικονομικό επιτελείο μία επιχειρηματολογία» για τα μέτρα στήριξης αλλά και για την επόμενη ημέρα μείωσης εισφορών και φόρων».

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece θα πρόκειται για ένα συνδυαστικό πακέτο, με στοχευμένες ελαφρύνσεις.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΕΤΡΑ, ΔΕΘ, ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!