Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον ΥΠΕΞ Καναδά – Τι συζήτησαν

Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών του Καναδά, François-Philippe Champagne, είχε νωρίτερα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκαν οι ισχυροί δεσμοί φιλίας που έχουν οι δύο χώρες, μιας φιλίας που ενισχύεται τόσο από την παρουσία της δυναμικής ελληνικής κοινότητας, όσο και από τη στενή συνεργασία των δύο χωρών στον ευρύτερο πολιτικό, οικονομικό και αμυντικό τομέα.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός, Κυριακός Μητσοτάκης ανέδειξε στον υπουργό Εξωτερικών του Καναδά, χώρας – μέλους του ΝΑΤΟ, και το ζήτημα της τούρκικης παραβατικότητας και προκλητικότητας, τόσο ενάντια της Ελλάδας, όσο και της Κύπρου.

Οι δύο πλευρές καταληκτικά, αναφέρθηκαν και στο γεγονός ότι μεγάλες καναδικές επιχειρήσεις έχουν και συνεχίζουν να επενδύουν στην Ελλάδα, συμφωνώντας να στηρίξουν την αμοιβαία επωφελή επιχειρηματική δραστηριότητα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΚΑΝΑΔΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!