Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με απεργούς στης e-food - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με απεργούς στης e-food

«Στο πλευρό των εργαζομένων στην e-food οι οποίοι πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία, βρέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία A΄ Θεσσαλονίκης», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση. 

«Μετά τη μαζική μετατροπή των συμβάσεων εργασίας από την εταιρία, η οποία εκμεταλλεύτηκε τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν δυναμικά ενώ ένα μεγάλο κύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης εκδηλώθηκε από τον ελληνικό λαό. Η αντίδραση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την υπαναχώρηση της εταιρίας και τη μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου. Πρόκειται για νίκη των εργαζομένων η οποία ανοίγει νέους δρόμους για την αναγέννηση του συνδικαλιστικού κινήματος, χωρίς εξαρτήσεις και πατερναλισμούς», τονίζει.

«Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, περιγράφεται, «συναντήθηκε σήμερα με τους απεργούς της e-food, μπροστά στο άγαλμα του Βενιζέλου. Οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκαν για τα αιτήματα των απεργών και δήλωσαν την αμέριστη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στον αγώνα τους για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς, ο αναπληρωτής συντονιστής, Μίλτος Οικονόμου, τα μέλη της γραμματείας, Χρήστος Δουίτσης και Γιάννης Κωτίδης, η συντονίστρια της θεματικής Εργατικής Πολιτικής και μέλος της γραμματείας, Έφη Παπαλεξίου, τα μέλη της Ν.Ε. Νεκταρία Αγγελάκη και Γιώργος Φιλίππου,οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης και Κατερίνα Νοτοπούλου, η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμητρα Θωμά και άλλα στελέχη και μέλη του κόμματος», καταλήγει.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!