Συλλυπητήρια δήλωση Απ. Κακλαμάνη για τον Δημήτρη Σιούφα

  • Απο stergios
  • 12 Ιανουαρίου 2019 - 14:53
  • Comments Off

Σε συλλυπητήρια δήλωση για τον Δημήτρη Σιούφα προχώρησε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης.

«Ο Δημήτρης Σιούφας υπήρξε υπόδειγμα ευγενικού και δημιουργικού ανθρώπου και ενεργού δημοκρατικού πολίτη που αφιέρωσε τη ζωή του στα κοινά.

Περήφανος για τη λαϊκή του καταγωγή, σπούδασε εργαζόμενος και δημιούργησε μια εξαιρετική οικογένεια. Τιμήθηκε όσον ολίγοι, εκλεγόμενος επί τρεις και πλέον συνεχείς δεκαετίες ως βουλευτής Καρδίτσας. Ως υπουργός, παρήγαγε θετικό έργο.

Τέλος, ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, με απόλυτο σεβασμό στον υπερκομματικό πολιτειακό του ρόλο, διηύθυνε τις εργασίες του Κοινοβουλίου και διοίκησε τις υπηρεσίες του, με ευπρέπεια, χαμηλούς και συναινετικούς τόνους, ακριβοδίκαιος έναντι όλων, αφήνοντας εκτός του Κοινοβουλίου και χωρίς να τις εκθέτει δημοσίως, τις κομματικές του θέσεις. Κατέκτησε έτσι, την εκτίμηση όλων, βουλευτών και κομμάτων, αλλά και της κοινής γνώμης, εξασφαλίζοντας, με το δικό του παράδειγμα, την καλύτερη δυνατή εικόνα, που τόσον έχει ανάγκη ο λαός μας, για τον βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας μας».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΦΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΝΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!