Συγκεντρώσεις και περιοδείες του ΚΚΕ σε χώρους εργασίας (λίστα)

Συγκεντρώσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς πραγματοποιεί η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ τον Ιούνη.

Την Τετάρτη 20 Ιούνη, στις 10.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τετάρτη 20 Ιούνη, στις 12.30 μ.μ., η Αθηνά Ζύμαρη, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Δημαρχείο Περάματος για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Πέμπτη 21 Ιούνη, στις 10 π.μ., ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τη μαιευτική γυναικολογική κλινική «ΡΕΑ» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 22 Ιούνη, στις 11 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τη βιομηχανία «Schnieider Electric» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Συγκεντρώσεις

Συγκεντρώσεις με θέμα «Δυνατό εργατικό κίνημα – Κοινωνική Συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η «καθαρή» διέξοδος για το λαό».

Το Σάββατο 23 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ. η ΚΟΒ Σαλαμίνας καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μάλαμας, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Πειραιά.

Την Τετάρτη 27 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ του Ε΄ Διαμερίσματος Πειραιά καλεί σε συγκέντρωση στο προαύλιο του Αγ. Δημητρίου. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΚΕ, ΧΩΡΟΙ