Συγκεντρώσεις και περιοδείες του ΚΚΕ σε χώρους εργασίας (λίστα)

Συγκεντρώσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς πραγματοποιεί η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ τον Ιούνη.

Την Τετάρτη 20 Ιούνη, στις 10.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τετάρτη 20 Ιούνη, στις 12.30 μ.μ., η Αθηνά Ζύμαρη, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Δημαρχείο Περάματος για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Πέμπτη 21 Ιούνη, στις 10 π.μ., ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τη μαιευτική γυναικολογική κλινική «ΡΕΑ» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 22 Ιούνη, στις 11 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τη βιομηχανία «Schnieider Electric» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Συγκεντρώσεις

Συγκεντρώσεις με θέμα «Δυνατό εργατικό κίνημα – Κοινωνική Συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η «καθαρή» διέξοδος για το λαό».

Το Σάββατο 23 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ. η ΚΟΒ Σαλαμίνας καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μάλαμας, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Πειραιά.

Την Τετάρτη 27 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ του Ε΄ Διαμερίσματος Πειραιά καλεί σε συγκέντρωση στο προαύλιο του Αγ. Δημητρίου. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΚΕ, ΧΩΡΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!