Σχόλιο ΚΚΕ για τα μπάνια του λαού: Η αναψυχή είναι δικαίωμα, όχι πολυτέλεια

Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση και οι μεγαλοξενοδόχοι πανηγυρίζουν για τα ρεκόρ αφίξεων και την ανάπτυξη στον τουρισμό, η πλειοψηφία του λαού δε μπορεί να κάνει ούτε μια ημέρα διακοπές, τονίζει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Καταγγέλλει πως τη μείωση των εισοδημάτων των εργαζομένων, τις «απλησίαστες» τιμές σε εισιτήρια και δωμάτια, τα «εξοντωτικά ωράρια με μεροκάματα πείνας» των εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού και το κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων του κλάδου.

Το ΚΚΕ, τονίζει πως η καπιταλιστική ανάπτυξη δε συνεπάγεται ανακούφιση του λαού και πως η αναψυχή δεν είναι εμπόρευμα ούτε πολυτέλεια, αλλά «δικαίωμα του λαού».

Διεκδικεί μείωση στις τιμές των εισιτηρίων σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κατάργηση των διοδίων, προγράμματα κοινωνικού τουρισμού για τους εργαζόμενους, δωρεάν υποδομές για άνεργους και νέους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΚΕ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!