Στον Έβρο Παναγιώτοπουλος και Χρυσοχοΐδης

Σε συναγερμό είναι οι αρχές στα σύνορα για το ενδεχόμενο νέου μεταναστευτικού κύματος μετά τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν. Οι περιπολίες έχουν αυξηθεί και ένοπλες δυνάμεις, αστυνομία και άλλες υπηρεσίες βρίσκονται σε ύψιστη επιφυλακή.

Στο πλαίσιο αυτό στον Έβρο μετέβησαν το πρωί οι υπουργοί Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ με τον αρχηγό της αστυνομίας.

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης και ο Ν. Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθούν μεταξύ άλλων στρατιωτικά φυλάκια της περιοχής, τον φράχτη 27χλμ που έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται από τις Καστανιές μέχρι και την περιοχή των Φερών, τη συνοριακή γέφυρα «Κήπων», το Συντονιστικό Κέντρο της ΕΛΑΣ στην Ορεστιάδα και την έδρα της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ (12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού) ενώ θα συνοδεύονται από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΥΝΟΡΑ, ΕΒΡΟΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]