Στις 12 Δεκεμβρίου σχεδιάζεται το ταξίδι Τσίπρα στη Μόσχα

  • Απο stergios
  • 7 Οκτωβρίου 2018 - 20:59
  • Comments Off

Στις 12 Δεκεμβρίου αναμένεται να μεταβεί ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην Ρωσία για να συναντηθεί με τον ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Sputnik «η προκαταρκτική ημερομηνία της επίσκεψης έχει τεθεί για τις 12 Δεκεμβρίου και ο Έλληνας πρωθυπουργός ελπίζει σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν».

Μάλιστα, η ίδια πηγή προσέθεσε ότι η συνεδρίαση της ελληνο-ρωσικής επιτροπής συνεργασίας για ζητήματα Οικονομίας, Βιομηχανίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας έχει προγραμματιστεί για τις 5 Δεκεμβρίου.

«Μία σειρά από σχέδια συνεργασίας σε διαφορετικους τομείς της οικονομίας έχουν προσδιοριστεί και θα συζητηθούν» ανέφερε η πηγή.

Να σημειωθεί ότι η επικείμενη συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού με τον ρώσο πρόεδρο κρίνεται μείζονος σημασίας, αφού αναμένεται να εξομαλύνει τις διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών, οι οποίες είχαν πληγεί από τις αποκαλύψεις για παρέμβαση ρώσων στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας και οξύνθηκαν με τις εκατέρωθεν απελάσεις διπλωματών που ακολούθησαν.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΡΩΣΙΑ, ΜΟΣΧΑ, ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!