Στήριξη Καϊλή στον Κυρανάκη για το «επίδομα στα ελληνόπουλα»!

Μία στήριξη έκπληξη έλαβε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι το επίδομα παιδιού θα δοθεί μόνο σε Έλληνες με κυβέρνηση ΝΔ.

Αν και η ΝΔ δεν έχει απαντήσει επισήμως στις αντιδράσεις – υπήρχε βέβαια ένα «άδειασμα» από τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Γαζάλιας – παράταξης Κωνσταντίνο Ζούλ – το Κίνημα Αλλαγής επέκρινε σφόδρα τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ. Πάρ’αυτά η Εύα Καϊλή σε αντίθεση με το κόμμα της – για ακόμα μία φορά εκτός γραμμής – στήριξε τον κ. Κυρανάκη, κάνοντας λόγο για «στοχοποίηση πολιτικών».

«Πάντως είναι ανεύθυνο να ρίχνουμε νερό στο μύλο της ακροδεξιάς, στοχοποιώντας κάθε πολιτικό που τοποθετείται υπέρ των Ελλήνων πολιτών και την ενίσχυση της οικογένειας με πολιτικές αντιμετώπισης του δημογραφικού. Ασφαλώς όταν &εφόσον δεν αποκλείονται οι νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα», έγραψε η Εύα Καϊλή.

Από την άλλη το ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

«Σε καθημερινή βάση, ο κ. Κυρανάκης, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην εκπρόσωπος του κόμματος, προωθεί μια Ακροδεξιά ατζέντα. Πέραν όμως της απαράδεκτης λογικής του, υπάρχει ένα κρίσιμο ερώτημα. Αυτές είναι προσωπικές του απόψεις όποτε πρέπει να αποδοκιμαστούν από την ΝΔ ή γίνονται με την πλήρη ανοχή του κ. Μητσοτάκη για ευνόητους λόγους;».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΙΛΗ, ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!