Στήριξη Γεωργιάδη στην Αλεξία Έβερτ

Την πλήρη στήριξή του στην Αλεξία Έβερτ καθώς και την αντίθεσή του για την απομάκρυνση από την θέση της αντιδημάρχου Αθηναίων και το δημοτικό συμβούλιο εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ», γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης σε σχετική του ανάρτηση στο twitter.

«Η κα Αλεξία Έβερτ είναι μία αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας. Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ. Δεν πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο. »Ο αναμάρτητος…»», αναφέρει πιο συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως είναι γνωστό, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και αντιδήμαρχος Αθηναίων -και μάλιστα Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Αλεξία Έβερτ επιτέθηκε κατά των διαδηλωτών του ΚΚΕ για τις συγκεντρώσεις του Πολυτεχνείου, χαρακτηρίζοντάς τους «κατσαρίδες και τρωκτικά», σηκώνοντας κύμα αντιδράσεων από κόμματα και φορείς της Αριστεράς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΑΛΕΞΙΑ ΕΒΕΡΤ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]