Στ. Θεοδωράκης κατά Σπίρτζη για τις εταιρείες ταξί

«Ο κ. Σπίρτζης δεν ξεχνά την παλιά του ταυτότητα, αυτή του παλαιοκομματισμού που εξυπηρετεί τις συντεχνίες. Νομίζουν ότι είμαστε στην εποχή που μετράς τα ταξί και μετράς ψήφους. Λένε: «κοίτα πόσα κίτρινα αμάξια στην Κηφισίας. Αν πω κάτι υπέρ των συνδικαλιστών θα με ψηφίσουν όλοι αυτοί». Ο κόσμος έχει αλλάξει, όμως, και οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί έχουν αλλάξει. Η συντριπτική πλειοψηφία των ταξιτζήδων έχει προσαρμοστεί σε μία νέα πραγματικότητα. Αυτή η νέα πραγματικότητα περιλαμβάνει και το Beat και πιθανόν κι άλλες εταιρείες αύριο. Δεν θα πρέπει να τη χαλάσουμε», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο που μετατρέπει κάθε ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπως για παράδειγμα η Beat, σε εταιρεία παροχής μεταφορικού έργου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε ότι είναι αυτονόητο και επιβεβλημένο να αξιολογούν οι πολίτες όλες τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνουν – από τον δάσκαλο του παιδιού τους, μέχρι τον γιατρό, μέχρι μια ταβέρνα, μέχρι το ταξί που χρησιμοποιούν. Ενώ συνέχισε λέγοντας: «εγώ λέω ξεκάθαρα ότι δεν είμαι με την πλευρά του παλαιοκομματισμού -του παλαιοκομματισμού της ΝΔ που ήρθε και συνάντησε τον παλαιοκομματισμό του ΣΥΡΙΖΑ- που προσπαθεί να επιβάλει τους όρους του παρελθόντος».

Ως προς το ζήτημα του Ελληνικού και τις καθυστερήσεις που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη επένδυση, ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε ότι «το πρόβλημα της χώρας δεν είναι πια οι μεταρρυθμίσεις, το πρόβλημα είναι ο χρόνος». Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά: «κάποια στιγμή ο κ. Τσίπρας θα καθαιρέσει αυτούς που αντιδρούν και θα βάλει το πρόβλημα του Ελληνικού σε μία τάξη, όμως ο χρόνος που χάνουμε είναι πολύτιμος».

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΑΞΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!