Στ. Παναγούλης προς κυβέρνηση για τους πρόσφυγες: Ντροπή σας, οι άνθρωποι δεν είναι ποντίκια

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Στάθης Παναγούλης σχολιάζοντας τα γεγονότα και τις εξελίξεις στο θέμα του προσφυγικού, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της.AdTech Ad

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής τονίζει ότι »η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής την τραγωδία των προσφύγων και ευτυχώς το φιλότιμο και η περηφάνεια ορισμένων πολιτών τιμούν την ελληνική φιλοξενία».

Αναλυτικά, η δήλωση έχει ως εξής:

Απαθής η Κυβέρνηση παρακολουθεί την τραγωδία των προσφύγων στη χώρα μας. Αποτέλεσμα της δραματικής κατάστασης των κατατρεγμένων συνανθρώπων μας, είναι οι ανίκανοι κυβερνητικοί διαχειριστές, αυτής της κρίσης. Τοποθετήθηκαν σε πόστα ανθρωπιστικής βοήθειας, άνθρωποι, που είναι ανίδεοι, ανεύθυνοι και μάλλον αναίσθητοι, στο δράμα που συντελείται στα λασπόνερα της Ειδομένης, στις τρώγλες του Πειραιά και στα νησιά μας. «Ανθρωποι ποντίκια» δηλαδή πρόσφυγες και μετανάστες αργοπεθαίνουν στη χώρα μας και δυστυχώς αφήνουν παγερά αδιάφορους τους διαχειριστές του προσφυγικού θέματος. ΄Εστω κι αυτή την στερνή στιγμή, ας μεριμνήσει η Κυβέρνηση, να τοποθετηθούν καταλύματα για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στην Ειδομένη, στον Πειραιά και στα νησιά μας, ώστε να καλύπτονται οι καθημερινές τους ανάγκες όπως ο αξιοπρεπής ύπνος τους, η καθαριότητα, η θέρμανση και φυσικά η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ευτυχώς το φιλότιμο και η περηφάνεια ορισμένων πολιτών, τιμούν την Ελληνική φιλοξενία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!